Author Topic: Anyone having probs accessing the forum  (Read 4797 times)

Offline zip

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 822
Anyone having probs accessing the forum
« on: September 26, 2010, 12:06:49 PM »
   Takes me forever to access the forum most of the time...its not my connection because I get everywhere else fine. Just curious if its just me


Offline Solar

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 67835
  • Gender: Male
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #1 on: September 26, 2010, 01:24:48 PM »
   Takes me forever to access the forum most of the time...its not my connection because I get everywhere else fine. Just curious if its just me

I'll look into it, I have been having issues, but it is solely my lousy connection.
If there are problems, I will find a new server, but I've already paid three monts in advance for this one, and it's supposedly one of the better ones.
#WWG1WGA

Offline zip

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 822
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #2 on: September 26, 2010, 01:58:56 PM »
   Dont jump to any conclusions solar...it could be just me and my routing

Offline crepe05

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 322
  • Gender: Female
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #3 on: September 26, 2010, 02:02:23 PM »
No problems for me yet, except hitting the wrong button and finding myself on another discussion site.

New tricks and old dog sometimes work at odds.  ;D

Offline Solar

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 67835
  • Gender: Male
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #4 on: September 26, 2010, 02:10:51 PM »
   Dont jump to any conclusions solar...it could be just me and my routing

OK, I know I'm having all kinds of issues this weekend, but that could be the problem, being that everyone is on the net tying up bandwidth.
We have one cell tower that nearly half of El Dorado County works off of, and this is one huge County, bigger than many Eastern States.
#WWG1WGA

Offline Solar

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 67835
  • Gender: Male
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #5 on: September 26, 2010, 02:14:44 PM »
No problems for me yet, except hitting the wrong button and finding myself on another discussion site.

New tricks and old dog sometimes work at odds.  ;D
I'm so afraid of hitting the wrong button and deleting the entire forum, that I try and stay out of the admin site. :-[ ;D
#WWG1WGA

Offline taxed

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24003
  • Gender: Male
  • At some point, the money is due.
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #6 on: September 26, 2010, 05:31:21 PM »
   Dont jump to any conclusions solar...it could be just me and my routing

or your imagination?

Offline zip

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 822
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #7 on: September 26, 2010, 08:18:31 PM »
   Dont jump to any conclusions solar...it could be just me and my routing

or your imagination?

  Yes thats it taxed,  my imagination..im imagining I cant even get onto the forum at times and im imagining that it takes minutes not seconds at times for the page to load...im also imagining it doesnt happen anywhere else...so just mark it down as zip is nuts and you have all the answers

Offline taxed

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24003
  • Gender: Male
  • At some point, the money is due.
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #8 on: September 26, 2010, 08:20:44 PM »
   Dont jump to any conclusions solar...it could be just me and my routing

or your imagination?

  Yes thats it taxed,  my imagination..im imagining I cant even get onto the forum at times and im imagining that it takes minutes not seconds at times for the page to load...im also imagining it doesnt happen anywhere else...so just mark it down as zip is nuts and you have all the answers

sounds like you were having a bad dream.

Offline zip

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 822
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #9 on: September 26, 2010, 08:45:28 PM »
   Dont jump to any conclusions solar...it could be just me and my routing

or your imagination?

     


  Yes thats it taxed,  my imagination..im imagining I cant even get onto the forum at times and im imagining that it takes minutes not seconds at times for the page to load...im also imagining it doesnt happen anywhere else...so just mark it down as zip is nuts and you have all the answers

sounds like you were having a bad dream.

   You calling me a liar ?

Offline Solar

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 67835
  • Gender: Male
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #10 on: September 26, 2010, 08:52:19 PM »
   Dont jump to any conclusions solar...it could be just me and my routing

or your imagination?

     


  Yes thats it taxed,  my imagination..im imagining I cant even get onto the forum at times and im imagining that it takes minutes not seconds at times for the page to load...im also imagining it doesnt happen anywhere else...so just mark it down as zip is nuts and you have all the answers

sounds like you were having a bad dream.

   You calling me a liar ?
He's just yanking your chain. ;)
I think there is an issue with the server, but nothing that can't be easily fixed.
#WWG1WGA

Offline taxed

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24003
  • Gender: Male
  • At some point, the money is due.
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #11 on: September 26, 2010, 08:52:35 PM »
   Dont jump to any conclusions solar...it could be just me and my routing

or your imagination?

     


  Yes thats it taxed,  my imagination..im imagining I cant even get onto the forum at times and im imagining that it takes minutes not seconds at times for the page to load...im also imagining it doesnt happen anywhere else...so just mark it down as zip is nuts and you have all the answers

sounds like you were having a bad dream.

   You calling me a liar ?

No, there are a few issues.  I just like workin' you up...

Offline Solars Toy

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2589
  • Gender: Female
  • Proud Conservative Woman
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #12 on: September 26, 2010, 08:53:12 PM »
   Dont jump to any conclusions solar...it could be just me and my routing

or your imagination?

     


  Yes thats it taxed,  my imagination..im imagining I cant even get onto the forum at times and im imagining that it takes minutes not seconds at times for the page to load...im also imagining it doesnt happen anywhere else...so just mark it down as zip is nuts and you have all the answers

sounds like you were having a bad dream.

   You calling me a liar ?

We are having trouble right now at the Solar household.  Probably the server as it wouldn't let me load Facebook either.  It is slow and making me jump through extra hoops.  Hang in there Zip..tomorrow is another day.
“It’s comes down to a simple choice really, get busy living or get busy dying.”

Online walkstall

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 25832
  • Gender: Male
  • WYSIWYG
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #13 on: September 26, 2010, 09:08:40 PM »
Hmmmm it is not bad on my end.  This is only day 2 so I think it will take some time and adjusting for everything to be working 100%.  Sometime I get a 10 - 20 sec. lag.  But then at my age lol I need the time now and then.  No problems accessing the forum at all and I am on a wireless system we are so far out in no where land.
A politician thinks of the next election. A statesman, of the next generation.- James Freeman Clarke

Politics is supposed to be the second-oldest profession.  I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.  ~ Ronald Reagan ~

Always remember "Feelings Aren't Facts."

Offline Solar

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 67835
  • Gender: Male
Re: Anyone having probs accessing the forum
« Reply #14 on: September 26, 2010, 09:12:32 PM »
Hmmmm it is not bad on my end.  This is only day 2 so I think it will take some time and adjusting for everything to be working 100%.  Sometime I get a 10 - 20 sec. lag.  But then at my age lol I need the time now and then.  No problems accessing the forum at all and I am on a wireless system we are so far out in no where land.
Were on Verizon air as well and it is always hit and miss. :-\
#WWG1WGA

 

Powered by EzPortal